+36 30 419-6794 info@pethermglass.hu

2024-es lakástrendek, üveggel a főszerepben

2024-ben az eddigiekhez nem fogható irány fog hódítani, amit Te is könnyedén becsempészhetsz saját ingatlanodba, projektetbe, amennyiben jó helyen keresed a “hozzávalókat”. Mutatjuk melyek azok az újítások, amelyekkel bárkit levehetsz a lábáról, legyen szó közeli hozzátartozóról, megrendelőről vagy kollégáról.

Új irány

Érthető módon a járvány okozta hosszú bezártság kényelmes, nyugodt, kissé lezser hangulatot követelt meg magának. Azonban lassan kezdjük magunk mögött hagyni a sötét covid-időszakot és a felbátorodott világ most izgalmas, vadabb újdonságokra szomjazik. 

Kezd beszivárogni a kacér elegancia a lakberendezési és építészeti trendekbe. A kötött geometriai formákat felváltják a szabálytalan alakzatok, az anyaghasználat tekintetében pedig 2024-ben hódítani fog az üveg.

Milyen formában lesz jelen?

Most fog tudni igazán kibontakozni az üveg, hiszen pont arra a pályára tévedtek a designerek, lakberendezők és építészek, ahol adottságainak köszönhetően az élmezőnyben viríthat. Változatos felhasználási módja, többfajta megmunkálási módszere miatt dominálni fogja a piacot.

A 2024-ben elérni kívánt elegáns és időtlen luxus megjelenést tökéletesen hozza. Legyen szó mennyezetről, válaszfalról, konyhaszekrényről, egyéb bútorokról vagy szimpla dekorációs elemekről, az üveg már most az első számú választása az igazán igényes tervezőknek.

Tökéletlen harmónia

A tökéletességet felejtsd el. A makulátlanságig csiszolt üveg helyett egyre nagyobb teret hódítanak az egyedi, egyenetlen felületek. Nem véletlenül került középpontba az üveg, hiszen könnyen formázható, áttetsző anyagként számtalan lehetőséget rejt magában.

Nagyon jól passzol hozzá az alumínium, márvány és a beton, de leginkább tükrös felületekkel lehet a legkreatívabb módon kombinálni. Kifinomult és határozottan luxus érzetet keltenek együtt.

Viszont ahhoz, hogy ne legyen túl rideg hatása, muszáj valamivel kompenzálni. Itt jönnek képbe a különböző természetes anyagok, úgymint a fa, kő vagy a bőr. Utóbbi kivételesen izgalmas dinamikát alkot az üveggel ötvözve, ez szintén nagy népszerűségnek örvend az elkövetkező időszakban. De mi várható még?

Csak rajtad áll

A divatban sosincs megállás, folyton szembetaláljuk magunkat újdonságokkal. Azonban a 2024-es trend az időtálló jellemzőre tette a hangsúlyt, így bárki, aki elköteleződik az üveg mellett, hosszú évekig kápráztathatja el a csillogó tekinteteket.

Mindemellett mi az egyediség hívei vagyunk, ami sokszor ellentmond az aktuális trendeknek. Ezért mindig óriási örömmel fogadjuk a kreatív, személyes igényeket is. Ha szeretnél egy megbízható csapattal dolgozni, akik kizárólag magas minőségű termékeket és szolgáltatást kínálnak, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot. Beszéljük át az elképzeléseidet, izgalmas lehetőségeidet, összességében álmaid projektjét!