+36 30 419-6794 info@pethermglass.hu

Az átlátható minőség 

Belsőépítészeti üvegek

Cégünk nem csupán üvegtermékeket, hanem megoldásokat kínál igényeire, melynek alapja a szakmai tapasztalat, és a kreativitás. Kapcsolatfelvételünk és helyszíni műszaki egyeztetés során a tervezés fázisában ki tudjuk alakítani a designban és kivitelben Önnek legmegfelelőbb üvegelemeket, azok pontos helyét és funkcióját. Magánlakások felmerülő üvegigényeinek komplett kivitelezésében, a kapcsolódó szakipari munkák képviselőivel történő együttműködésben, üvegszerke-zeteinek kialakításában is segítünk Önnek.

Classic üvegkorlát

A classic üvegkorlátok tökéletes választást jelentenek, ha elegáns és időtlen megjelenést szeretne otthonának vagy épületének biztosítani. Az üvegkorlátok átlátszósága növeli a teret, és modern, letisztult hangulatot kölcsönöz, miközben a biztonsági üveg garantálja a tartósságot és biztonságot. Különösen jól illeszkednek klasszikus, minimalista vagy modern stílusú házakhoz és építkezésekhez, ahol a tiszta vonalak és a fény áramlása kiemelt szerepet kap.

Az üvegkorlátok nemcsak külső, hanem belső terekben is kiválóan használhatóak, például lépcsőkörnyékeken, erkélyeken vagy teraszokon, ahol a látványos, de diszkrét határolás fontos szempont. A szerkezet minimalista kialakítása révén a classic üvegkorlátok hozzájárulnak az építészeti összhang megteremtéséhez, és kiemelik az épület stílusjegyeit.

Ezen felül, a classic üvegkorlátok sokoldalúságuknak köszönhetően kiválóan adaptálhatóak különböző építkezési stílusokhoz és igényekhez, legyen szó akár új építésről, akár felújításról. A rendkívül tartós anyagok és a precíz kivitelezés hosszú távon is megőrzi az üvegkorlátok esztétikai és funkcionális értékét, így befektetésük értéke az idő múlásával sem csökken. Az üvegkorlátok tiszta és letisztult megjelenése minden építkezési projektben megállja a helyét, hozzáadva az eleganciát és modernitást az adott területhez.

TECHNIKAI ADATOK:
• Talpra szerelt és oldalt szerelt változatban kínáljuk
• A tetején kapaszkodóval
• ragasztott, edzett-ragasztott biztonsági üveggel

Modern üvegkorlát

A modern üvegkorlátok azoknak az építkezéseknek és otthonoknak kínálnak ideális megoldást, ahol a kortárs design és a funkcionalitás találkozik. Tiszta vonalaikkal és szinte láthatatlan szerkezetükkel ezek a korlátok tökéletesen illeszkednek a modern, minimalista vagy high-tech stílusú építkezésekbe, ahol a letisztultság és az egyszerűség áll a középpontban.

Ezek a korlátok különösen jól mutatnak nyitott tervrajzú otthonokban, loft lakásokban vagy olyan épületekben, ahol a modern építészeti elemek kiemelkedő szerepet kapnak.

A modern oszlopos üvegkorlátok nagy teherbírásúak, erősek, tartósak, valamint remekül ellenállnak az időjárás viszontagságainak is. Verandán, erkélyen egyaránt jól mutatnak. Ha ízléses, elegáns, stílusos, mégis biztonságos üvegkorlátot szeretne, válassza bátran a modern oszlopos kivitelt. 

TECHNIKAI ADATOK:
• Az oszlop magassága 1m
• Talpra szerelt változatban készítjük
• ragasztott, edzett-ragasztott biztonsági üveggel

Vonalmenti üvegkorlát

A vonalmenti üvegkorlátok a letisztultság és az exkluzivitás jegyében készülnek, és széles választékukkal minden igényt kielégítenek. Kínálatunkban megtalálható vonalmenti üvegkorlátok különösen előnyösek azokon a tereken, ahol a panorámás kilátást szeretnénk zavartalanul élvezni, hiszen ezek a korlátok minimális látványzavarással biztosítják a biztonságot és a stílust.

Az üvegkorlátok minimalista kialakítása nemcsak vizuálisan növeli a teret, hanem lehetővé teszi a természetes fény maximális beáramlását is, így a belső terek világosabbak és légiesebbek lesznek. A vonalmenti üvegkorlátokkal a modern építkezési projektek új dimenzióját nyithatja meg, ahol a funkcionalitás és a design tökéletes összhangban áll.

Ezen korlátok rendkívüli tartóssága és a karbantartás igényének minimális volta biztosítja, hogy hosszú távon is megőrizzék esztétikai és funkcionális értékeiket. Ha olyan megoldást keres, ami a minimalista eleganciát és a funkcionalitást ötvözi, miközben nem zavarja a kilátást, a vonalmenti üvegkorlátok ideális választás lehetnek.

TECHNIKAI ADATOK:
• Oldalszerelt és felülszerelt kivitelben kínáljuk
• Opcionálisan kérhető 2-féle kapaszkodóval
• ragasztott, edzett-ragasztott biztonsági üveggel

 

Lapmegfogásos üvegkorlát

A lapmegfogásos üvegkorlát az elegancia és a modern design csúcspontja, amely luxus benyomást kelt bármely környezetben. Ezek a korlátok különösen jól illeszkednek olyan családi házakhoz, lakásokhoz és épületekhez, ahol az exkluzív megjelenés és a letisztultság kiemelt szerepet kap. Ajánljuk őket különösen exkluzív irodaházakba is, ahol a lenyűgöző design és a pompás kilátás egyesül, így vendégei és ügyfelei egy ízléses korlát mögül csodálhatják meg a környezetet.

A lapmegfogásos üvegkorlátokat belső terekben is kiválóan lehet alkalmazni, ahol visszafogott, mégis magasztos megjelenést biztosítanak. Ezek a korlátok bármilyen stílusú belső térbe illeszkednek, legyen az klasszikus, modern vagy minimalista, hiszen tiszta vonalvezetésük és átlátszó szerkezetük révén harmonikusan egészítik ki a környezetet.

Az a fajta sokoldalúság, amit a lapmegfogásos üvegkorlátok nyújtanak, korlátlan lehetőségeket kínál az Ön otthonának, vállalkozásának vagy bármely projektjének. Legyen szó külső vagy belső tér megújításáról, ezek a korlátok nemcsak a biztonságot és tartósságot garantálják, hanem egyedülálló stílust és eleganciát is hoznak az adott térbe.

TECHNIKAI ADATOK:
• A konzol magassága 60 cm
• talpra szerelt és oldalt szerelt változatban készítjük
• ragasztott, edzett-ragasztott biztonsági üveggel

 

Minioszlopos üvegkorlát

A mini oszlopos üvegkorlát egyesíti az egyszerűséget, eleganciát és praktikumot, ideális választás azoknak, akik a letisztult, mégis erős és megbízható megoldásokat részesítik előnyben. Különösen ajánljuk ezeket a korlátokat modern vagy minimalista stílusú házakhoz és építkezésekhez, ahol a letisztult vonalak és a vizuális könnyedség kiemelt jelentőséggel bír.

Az erkélyen, verandán vagy akár a lépcsőkörnyékén is tökéletes választás lehet a mini oszlopos üvegkorlát, amely nemcsak biztonságot nyújt, hanem a terek vizuális tágításában is szerepet játszik. A korlátok finom, mégis stabil szerkezete harmonikusan illeszkedik a környezetbe, így nem vonja el a figyelmet a lenyűgöző kilátásról vagy a tér egyéb dizájnelemeiről.

Az egyszerű összeszerelésnek köszönhetően a mini oszlopos üvegkorlátok gyorsan és könnyedén integrálhatók bármely projektbe, minimális karbantartást igényelve. A kiváló minőségű anyagoknak és a precíz kivitelezésnek köszönhetően hosszú távon is megőrzik szépségüket és funkcionalitásukat.

A mini oszlopos üvegkorlátokkal az elegancia és a modernitás találkozik, így ideális választás azoknak, akik egy stílusos, de visszafogott megoldást keresnek otthonukhoz vagy építkezési projektjükhöz. A korlátok diszkrét megjelenése és erős szerkezete egyaránt biztosítja, hogy otthona vagy épülete megjelenése egyedülálló és időtálló legyen.

TECHNIKAI ADATOK:
• Az oszlop magassága 60 cm
• Talpra szerelt változatban készítjük
• ragasztott, edzett-ragasztott biztonsági üveggel

Pontmegfogásos üvegkorlát

A pontmegfogásos üvegkorlátok az exkluzív megjelenésükkel és egyedi konstrukciós megoldásaikkal a felső kategóriába tartoznak, és tökéletes választást jelentenek azoknak, akik a különlegességet és a modern dizájnt keresik otthonukhoz vagy épületükhöz. Különösen jól illeszkednek a modern, minimalista vagy high-tech stílusú építkezésekhez, ahol a letisztult vonalak és a vizuális könnyedség kiemelt szerepet kap.

A pontmegfogásos rögzítési rendszer elegáns megoldást kínál, hiszen a függőleges tartószerkezetek hiánya révén a tér vizuálisan nyitottabbá és átláthatóbbá válik. Az üvegkorlátokat pontszerű tartókra rögzítik, amelyek az alapfelületen – például vasbeton lemezen – diszkréten, mégis stabilan tartják az üveglapokat.

A kapaszkodó használata célszerű a biztonság és kényelem érdekében, de előfordulhat, hogy annak elhagyása révén még inkább minimalista és levegős hatást érhetünk el. A pontmegfogásos üvegkorlátokkal az otthonok és épületek megjelenése nemcsak modern és stílusos lesz, hanem egy olyan térérzéket is kialakít, ahol a design és a funkcionalitás tökéletes összhangban áll.

A pontmegfogásos üvegkorlátok nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem rendkívül tartósak és biztonságosak is, így hosszú távú befektetést jelentenek bármely építkezési projektben. A kiváló minőségű anyagok és a precíz kivitelezés hosszú távon is megőrzi az üvegkorlátok esztétikai és funkcionális értékeit, így Ön és vállalkozása számára egyaránt értéket és eleganciát hoznak.

TECHNIKAI ADATOK:
• Kör alakú pontfogókkal
• opcionálisan a tetején 2 féle kapaszkodóval
• ragasztott, edzett-ragasztott biztonsági üveggel

Üvegfal, üvegajtó

Világos és tágas terek létrehozására törekszünk üvegfalaink és üvegajtóink segítségével, amelyek tökéletesen illeszkednek a modern építészeti trendekhez. Egyedi méretre és formára szabott megoldásaink lehetővé teszik a természetes fény maximális kihasználását, miközben a tér funkcionális elválasztását is elegánsan megoldják. Biztonsági és hangszigetelő üvegeinkkel pedig a biztonság és a privát szféra érzetét is növeljük.

Zuhanykabin, fürdőszobai üvegek

Modern és elegáns megoldást kínálunk zuhanykabinokhoz és fürdőszobai üvegekhez, amelyek nem csak a funkciójukban, hanem a megjelenésükben is kiemelkednek. Kiváló minőségű, tartós üveganyagok felhasználásával készült termékeink könnyen tisztíthatóak és ellenállnak a mindennapi használat okozta kopásnak, biztosítva a fürdőszobája hosszantartó szépségét.

.

Üveglépcső, járófelületek

Különleges hangulatot teremtünk üvegből készült járófelületekkel és lépcsőkkel, amelyek nemcsak modern és stílusos megjelenést kölcsönöznek otthonának vagy irodájának, hanem a térérzetet is növelik. Speciálisan edzett, csúszásmentes üvegeink biztonságot garantálnak, miközben a design szempontjából is rendkívül sokoldalúak.

Kapcsolat

Forduljon hozzánk bizalommal, szakértő kollégáink megtalálják a választ a kérdéseire!

info @pethermglass.hu
2534 Tát, Ipartelep 1522 hrsz
+36 (30) 419 6794