+36 30 419-6794 info@pethermglass.hu

Átlátható minőség

Rólunk

 

Büszkeséggel tölt el, hogy édesapám több mint 30 éves üveg ipari tapasztalatát és a 2020-as évek legmodernebb technológiáját ötvözve egy új dimenzióba lép a Petherm Glass Kft.

Édesapám 1986 óta foglalkozik üvegfeldolgozással. Házunk garázsában indította el  vállalkozását. Kezdetben a lakosság számára készítette és javította a megrendeléseket.   A 90-es években a megnövekedett megkereséseknek köszönhetően már nem csak a lakosságnak, hanem környékbeli asztalos műhelyeknek is dolgozott. Majd a gyártási technológiát is modernizálva a 2000-es évek elején megkezdte a hőszigetelő üvegek  gyártását.

A 2018-as évben rövid mérlegelés után úgy döntöttünk üzlettársammal Lobog Csanáddal, hogy beszállunk édesapám vállalkozásának fejlesztésébe.

Ennek köszönhetően 2020-ra megépült az 1500nm-es gyártócsarnokunk. Amelyben a legújabb automata gyártás-technológiánkkal olyan értéket szeretnénk teremteni,  amiben a fejlesztéseinknek köszönhetően mindig a piac élvonalában járunk. Célunk, hogy  folyamatos innovációval, a legkorszerűbb minőségi termékekkel szolgáljuk ki vevőinket.

Partnereink elégedettsége és cégünk sikerei a legerősebb motivációnk, ami nap mint nap lendületet ad és előre visz. Tudom, hogy Édesapám 30 éves szakmai múltja, valamint a 15 éves építőiparban szerzett vállalkozói tapasztalatunk, a közös munkánk során tökéletesen egészíti majd ki egymást. Tudjuk, hogy ezért érdemes dolgoznunk, érdemes ezen az úton tovább haladnunk, és véghez vinnünk a kitűzött célokat.

Péterváry Csanád

Technológia és innováció egy helyen!

Hőszigetelés

Csarnok belső

Technológia

Minőség

Kapcsolat

Forduljon hozzánk bizalommal, szakértő kollégáink megtalálják a választ a kérdéseire!

info @pethermglass.hu
2534 Tát, Ipartelep 1522 hrsz