+36 30 419-6794 info@pethermglass.hu

Mire számíthatsz, ha tőlünk vásárolsz üveget?

Most először térsz be az üvegek szemkápráztató világába? Esetleg régóta bolyongsz benne? Eleganciájukkal és méretükkel sokszor zavarba hozzák vásárlóinkat, azonban aggodalomra semmi ok. Az alábbi információk birtokában, már semmi sem érhet meglepetésként.

Mi álmaid projektje?

Bármilyen elképzelésed is legyen, megvalósítjuk, hiszen kreatív, tapasztalt csapatunk olyan oldalról szemléli ügyfeleink kérését, ahogy senki más a szakmában. Azonban nulladik lépésként tisztáznunk kell azt, hogy pontosan mire vágysz. Csak így tudunk személyre szóló megoldásokkal szolgálni. Ne aggódj, a koncepció kigondolásában is segítünk.

Számíthatsz ránk, ha üvegkorlátokról, bútorokról, zuhanykabinokról, belsőépítészeti elemekről, kirakatokról vagy design termékekről van szó. Mi több, más ötletekre is nyitottak vagyunk, előzetes megbeszélés alapján.

Prémium minőségű ajánlataink

Három fő területünk van, amire specializálódtunk.

Hőszigetelő üveggyártás

Tankönyvi példája a kellemes és hasznos kifejezésnek. Hiszen amellett, hogy design elemként szolgál gyönyörű látványa miatt, a spórolni vágyok legjobb barátja. Nem csak a téli hideg, de a nyári meleg és a napsugárzás hője ellen is korszerűen véd. Nem beszélve arról, hogy az épületek hővédelme az egyik legfontosabb környezetvédelmi tényezővé vált az utóbbi időben.

Síküveg továbbfeldolgozás

Sokakban felmerül a kérdés, hogy mit értünk ezalatt. Tulajdonképpen ide tartozik minden olyan üveg, ami nem nyílászáró, például a plázákban látható üvegkorlátok, kirakatok. Addig és úgy munkáljuk, csiszoljuk, vágjuk és festjük, amíg maximálisan megfelel igényeidnek.

Különleges belsőépítészeti megoldások üvegből

Mivel cégünk nem csupán üvegtermékeket, hanem megoldásokat kínál, ezért a helyszíni műszaki egyeztetés során a tervezés fázisában ki tudjuk alakítani a designban és kivitelben számodra legmegfelelőbb üvegelemeket, azok pontos helyét és funkcióját.

Miért tőlünk rendelj?

A minőségi munkához elengedhetetlen a pontos kommunikáció és a határidők betartása, amikhez ragaszkodunk. 

Fontos számunkra a magas minőségű kiszolgálás is. Ezért miután segítettünk megtalálni az álmaid projektjéhez ideális üveget, azonnal neki is látuk a munkálatoknak.

Mindegyik fent említett termékünkről elmondható, hogy egyedi méretre is gyártjuk. Ráadásul gyorsan, akár 8 nap alatt elkészítjük, mások 2 hetes intervallumával ellentétben.

És most?

Már csak egyetlen dolgod maradt. Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk megtalálni a számodra legjobb megoldásokat és megbeszélhessük a következő lépéseket. Izgatottan várjuk jelentkezésedet és az előttünk álló legújabb projektet, mellyel megszépítjük teredet.